ARIETE APARAT ZA KOKICE

41,94

Kompaktni aparat za kokice retro dizajna 50 tih godina

  • Specijalna priprema na vrući zrak, bez korištenja dodatnih masnoća.
  • Priprema 60 g kokica u manje od dvije minute
  • Uključen dozer radi lakšeg doziranja
  • Lako za održavanje , lako se rastavlja.
  • Snaga : 1.100 W

Dobrodošli u retro šarm 50-ih godina s našim kompaktnim aparatom za kokice iz Ariete Vintage Party Time kolekcije! Ovaj aparat, osim što unosi vintage vibru u vaš dom, donosi vam instantnu zabavu uz savršeno pripremljene kokice.

Specijalna priprema na vrući zrak bez korištenja dodatnih masnoća čini ovaj aparat idealnim za zdravu i ukusnu verziju omiljenog snacka. U svega dvije minute, pripremite do 60 grama svježih kokica – dovoljno za uživanje tijekom vaše omiljene serije ili filma.

S uključenim dozerom, doziranje je jednostavno i precizno, omogućujući vam da uživate u savršeno pripremljenim kokicama bez puno truda. Također, jednako je lako održavati ovaj aparat jer se lako rastavlja, olakšavajući čišćenje nakon svake uporabe.

S snagom od 1.100 W, ova mala, ali moćna mašina donosi vam brzu, jednostavnu i ukusnu pripremu kokica, pružajući vam istinsku vintage zabavu u udobnosti vašeg doma. Ariete Vintage Party Time kolekcija – za one koji vole spoj nostalgije i funkcionalnosti!

Težina 1,310 kg
Boja

Crvena, Plava

Logo – mall4.me
Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
Vidi više