ARIETE APARAT ZA IZRADU SIRA I JOGURTA

89,98
 • Kompaktne posude , ušteda prostora slaganjem posude u posudu
 • Mekani zaslon na dodir: 6 pre-programa, 500w do 90°C
 • Unutarnja posuda sa neprijanjajućim slojem: 2L kapacitet (prinos od 400 – 500 gr sira)
 • Sir se izrađuje direktno u aparatu
 • Dodatci: posuda za grčki jogurt, za sir, posuda za jogurt, plastična lopatica.
 1. Klasični sir.
 2. Brzi jednostavni sir.
 3. Sir za vegane i posebni sirevi za osobe sa intolerancijom na određene namirnice.
 4. Mozzarella
 5. Klasični jogurt
 6.  Grčki jogurt

Nema na zalihi

Dobrodošli u svijet domaće proizvodnje sira i jogurta s našim inovativnim Ariete kuhinjskim aparatom za izradu sira i jogurta! Ovaj uređaj revolucionira način na koji uživate u svježem i ukusnom siru te jogurtima, omogućujući vam da sami stvarate raznolike i kvalitetne mliječne proizvode.

S kompaktnim posudama koje se mogu slagati jedna u drugu, ovaj aparat štedi prostor i pruža vam praktično rješenje za pohranu. Mekani zaslon na dodir nudi 6 pre-programiranih postavki, pružajući vam kontrolu i preciznost u procesu pripreme. S 500W snage i temperaturom do 90°C, ovaj aparat osigurava optimalne uvjete za proizvodnju sirnog i jogurtnog zadovoljstva.

Unutarnja posuda s neprijanjajućim slojem kapaciteta 2L omogućuje vam izradu sira izravno u aparatu, s prinosom od 400 – 500 grama sira. Dodatni pribor poput posude za grčki jogurt, posude za sir, posude za jogurt te plastične lopatice pružaju vam sve što je potrebno za vašu kreativnost u proizvodnji.

Ovaj aparat nudi širok spektar mogućnosti od klasičnih sireva do specijalnih varijanti prilagođenih veganskim opcijama ili osobama s intolerancijom na određene namirnice. Bilo da želite napraviti klasični jogurt ili istražiti bogatstvo okusa grčkog jogurta, ovo je vaša ulaznica u svijet domaće proizvodnje, dajući vam potpunu kontrolu nad kvalitetom i okusom svakog proizvoda.

 

Možda će vam se također svidjeti…

  Težina 2,82 kg
  Logo – mall4.me
  Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
  Vidi više