ARIETE 3u1 APARAT ZA SENDVIČE, MUFFINE I KRAFNE

62,96

 

Aparat za sendviče, muffine i krafne

  • Snaga: 700 W
  • Svjetlosni indikator napajanja/spremnosti za rad 3 kompleta uklonjivih ploča: sandvič, muffini, krafne
  • Neprijanjajuće ploče za jednostavno čišćenje Omotač za kabel Jedninstven, kompaktan i ekskluzivan dizajn

Višenamjenski Električni Aparat za Sendviče, Muffine i Krafne sa Snagom od 700W

Uživajte u raznolikosti okusa s našim inovativnim električnim aparatom, dizajniranim za brzu i jednostavnu pripremu sendviča, muffina i krafni. Sa snagom od 700 W, ovaj uređaj pruža snažne performanse kako biste uživali u raznovrsnim obrocima.

Tri kompleta uklonjivih ploča omogućavaju vam da lako prilagodite aparat vašim željama. Uz ploče za sendviče, muffine i krafne, ovaj uređaj je pravi multifunkcionalni saveznik u kuhinji. Svjetlosni indikator napajanja i spremnosti za rad pruža vam jasne signale tijekom cijelog procesa pripreme.

Neprianjajuće ploče čine čišćenje jednostavnim, omogućavajući vam brzu pripremu i bez muke. Dodatna pogodnost dolazi u obliku omotača za kabel, čime se olakšava pohranjivanje uređaja i održavanje kuhinje urednom.

Jedinstven, kompaktan i ekskluzivan dizajn čini ovaj aparat ne samo funkcionalnim, već i atraktivnim dodatkom vaše kuhinje. Sa svestranom upotrebom i elegantnim izgledom, naš aparat za sendviče, muffine i krafne osigurava da svaki obrok bude pravo gastronomsko iskustvo.

Težina 3,150 kg
Boja

Crvena, Plava

Logo – mall4.me
Ova web-stranica koristi kolačiće. Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Upotrebljavamo kolačiće i/ili identifikatore uređaja u svrhe kao što je mjerenje prometa odnosno u analitičke i statističke svrhe. Više o našim Pravilima privatnosti pročitajte u Pravilima privatnosti.
Vidi više